header1

VL Technics,

Engineering

Engineering is één van de pijlers van VL Technics. Vooraleer we overgaan tot de effectieve bordenbouw, doen we bij aanvang van uw project een studie van uw elektrische verdeelborden. Hierbij is de continue communicatie met de klant cruciaal en houden we optimaal rekening met de aansluiting en plaatsing van het elektrisch bord. Zo weet u vooraf hoe wij het eindproduct voor ogen hebben en kan u bijsturen waar nodig.

EERST GOEDKEURING, DAN UITVOERING

Alle voorstellen die met de klant zijn doorgenomen, worden in pdf-formaat via e-mail doorgestuurd ter goedkeuring. Pas nadat u de lay-out en het elektrisch schema hebt goedgekeurd, gaat de uitvoering in de werkplaats van start. Na levering van het elektrisch bord hebt u als klant de mogelijkheid uw schema’s in DXF, DWG of de originele ZW1 te ontvangen. Dat betekent dat u van dan af zelf uw dossier ‘as built’ beheert.

ALLES VOLGENS NORM

Engineering omvat de uitwerking van een elektrisch meerdraadsschema op het tekenplatform EPLAN Electric P8 en de lay-out ervan in AutoCAD. Indien u dat wenst maken we een volledige Ecodial-berekening van uw borden, zo worden ook uw elektrische kabels en de kortsluitstromen van verschillende kringen berekend. Het eindproduct dat VL Technics aflevert voldoet aan alle afgesproken normen. Het bord wordt zo op de werf geleverd, dat de installateur zich geen zorgen hoeft te maken over de aansluiting ervan. Elk stuur-, verdeel- en vermogensbord is conform de norm EN 61.439-1 gebouwd en heeft in onze werkplaats de noodzakelijke verificatietests ondergaan.

U hebt een vraag? Stel ze vrijblijvend!