header1

VL Technics,

Afwerking

VL Technics beschikt over het keuringscertificaat ‘erkend Prisma bordenbouwer‘ uitgegeven door Schneider Electric België. Schneider wordt als de wereldspecialist in energiebeheer beschouwd. We kregen het certificaat omdat we een kwaliteitssysteem ontwikkeld hebben rond laagspanningsborden wat betreft assemblage, bedrading en commercialisering.

ZORGVULDIGE AFWERKING

VL Technics besteedt de grootste zorg aan de afwerking van de borden. Zo bieden wij u drie soorten draadnummering aan: standaard Thermotang (zonder meerprijs), Partex en Phoenix (beide met meerprijs). Qua onderdeelcodering bieden we één afwerkingsmogelijkheid. Draadnummer, onderdeelcodering en klemnummers worden rechtstreeks en digitaal vanuit onze engineeringssoftware naar onze printers gestuurd.

UITGEBREID TESTEN

Na de afwerking van het bord voeren wij functionele tests uit volgens het schema. Die omvatten onder meer elektrische- en aardingsproeven. U ontvangt dus met zekerheid een bord dat kwalitatief en veilig is. Tot slot doen we een extra kwaliteits- en afwerkingscontrole op basis van een interne checklist. Pas als het elektrisch bord alle tests succesvol heeft afgerond, leveren wij het afgewerkte product aan de voet van uw werfadres.